Selected 3PL

Vi är din logistikavdelning

Vi tar hand om allt och är endast ett telefonsamtal bort.

Visst, det här med logistik kan vid första anblicken låta enkelt: leverera rätt produkt, i rätt tid. Men för att din kund ska få sin gräsklippare eller skjorta i tid behöver jobbat så att säga göras. Lager ska byggas upp, system ska integreras, transporter ska samordnas. Lägg därtill frågor som rör alltifrån montage och emballage till hantering av returer och kundtjänst så känns logistik genast lite mer komplicerat. Men det är därför vi finns – för att hjälpa dig med frågor som rör lager och logistik och göra din vardag enklare.

På Selected 3pl tar vi hand om allt och hjälper dig (och dina produkter) hela vägen. Vi automatiserar och optimerar orderflöden, vi ser till att du får det bästa transportavtalet och vi förhandlar löpande fram priser på till exempel emballage. Framförallt håller vi koll på var dina produkter finns och ser till att dina kunder har dom precis när de vill ha dom. Det stavas pålitlighet.

Ett personligt alternativ på riktigt

Vi vet att det kan vara ett stort steg att outsourca sitt lager och sin logistik. Både om det är för första gången eller om det av någon anledning handlar om att byta nuvarande partner. Därför är det viktigt för oss att du som kund ska känna dig trygg när du lämnar över hantering av ditt lager till oss. I vissa fall även transporter och kundtjänst.

Hos oss på Selected 3PL får du alltid en personlig teamleader som du kan vända dig till – när du vill. Du hamnar inte i någon växel utan direkt hos en insatt person som kan din produkter och är en naturlig del av din verksamhet. Som att prata med vilken av dina anställda som helst. Våra system är dessutom integrerade och du har därför alltid full koll på ditt lager – precis som om om du haft det hemma hos dig. Vi har också regelbundna möten eller efter behov. Vår prioritet är din tillfredsställelse. Hos oss är du aldrig en i mängden.