Selected 3PL

Tredjepartslogistik

Fokusera på din kärnverksamhet - låt oss ta hand om lagerlogistiken.

Många företag väljer idag att lägga ut delar av sin verksamhet. Anledningarna kan vara många. Oftast handlar det om att kunna fokusera på sin kärnverksamhet, bli effektivare och få flexibla kostnader. Vi på Selected 3PL finns för dig som funderar att lägga ut sitt lager och logistik för första gången, men också för dig som har en befintlig lösning. Vi har nära 20 års erfarenhet och kunskap av tredjepartslogistik och kundunika lösningar för dig inom B2C, B2B eller D2C.

Vad ingår i våra lösnignar?

Integration

Selected 3PL

Vårt lagersystem Nyce logic är byggt för tredjepartslogistiker och vävs samman med ert affärssystem och vald transportlösning för en sömlös upplevelse – från order till leverans. Vi har egna utvecklare som tillsammans med dig och din IT bygger kundunika integrationer mot alla affärssystem, däribland SAP, Visma, Monitor, Pyramid och Navision.

Lagerhållning

Selected 3PL

Vi tar emot dina produkter och kontrollerar så att allt är ok. Dina produkter checkas in på din bestämda hyllplats. Eventuellt skadat gods rapporteras direkt. Har du frågor om ditt lager har du ett direktnummer till din personliga teamleader. Givetvis kan du följa allt som händer i dina egna system.

Plock och pack

Selected 3PL

Dina produkter plockas och packas beroende av exempelvis typ av produkt eller order. Information av vad som ska plockas och packas får vi från vårt integrerade lagersystem. Primärt i vårt arbete är att blir rätt produkt och antal. När din order är plockad och packad slutförs kundordern.

Montering

Selected 3PL

Vi utför också olika typer av montering. Det kan vara att du vill ha silkespapper runt dina produkter, konfiguration av tekniska produkter eller att kläder ska vara hängande innan de skickas till dina kunder. Genom åren har vi hjälpt våra kunder med alla möjligheter typer av förädling. Hur kan vi hjälpa dig?

Emballage

Selected 3PL

Tack vare att vi köper in stora mängder emballage till våra kunder har vi bra priser på alltifrån wellådor och e-handelspåsar till brevpack och packtejp. Du slipper lagerhållning och administration. Har du eget emballage med färdigt tryck? Inga konstigheter. Tillsammans hittar vi en lösningar som passar dig.

Leverans och frakt

Selected 3PL

Vi är helt oberoende av transportör och arbetar med alla stora transportörer. Tack vare att vi dagligen köper in transporter kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser. Vill du avhända egna transportavtal är det helt ok, annars tar vi helheten och hjälper dig att optimera dina transporter. Prova oss gärna

Vill du veta mer om tredjepartslogistik?

Kontakta mig med dina frågor och funderingar.