Selected 3PL

Övriga logistiktjänster

Kundunika logistiklösningar - från returhantering till kundtjänst.

Att lägga ut sitt lager kan vara ett stort steg. Vi erbjuder därför helhetslösningar för tredjepartslogistik där vi tar hand om hela flödet. Vi anpassar vår lösning helt efter ditt lagerbehov och du får full insyn i hela logistikkedjan. Ibland kan det finnas behov av andra logistiktjänster. Antingen som en del av en helhetslösning eller separat som en egen tjänst. Du hittar några av våra vanligaste logistiktjänster nedan. Du kan också kontakta oss om du behöver hjälpa med något annat – om du inte hittar det du letar efter. Vi hjälper dig.

Returhantering

Selected 3PL

Returer är en naturlig del för många företag, inte minst för dig inom e-handel. En effektiv returhantering innebär lägre kostnader och skapar nöjda kunder. Vår returhanteringsprocess är optimerad och gör att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Vi skräddarsyr en sömlös returprocess för dina kunder. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kundtjänst

Selected 3PL

Koncentrera dig på din kärnverksamhet och låt oss ta hand om din kundtjänst. Vi lägger största vikt på att ge dina kunder en positiv varumärkesupplevelse. Har du lagret hos oss kan vi enkelt få fram orderinformation och spårbarhet för att snabbt kunna hjälpa dina kunder. Vi har stor erfarenhet av att hantera kundtjänst inom en rad olika branscher och berättar gärna mer.

Transporter

Selected 3PL

Har du inte ett eget fraktavtal att koppla på till din tredjepartslogistiklösning hjälper vi dig gärna. Vi tar hand om allt, skriver antal och tar hand om hela logistikkedjan. Du har en kontakt – en partner. Eftersom vi dagligen arbetar med transporter har vi bra kontakter och priser. Hör av dig till oss så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att optimera dina transporter.

Crossdocking

Selected 3PL

Ibland finns det behov av att lasta varor från inkommande transporter direkt på utgående transporter. På så sätt minskar kostnader för godshantering och lager, transporten blir effektivare och dina kunder får snabbare sina varor. Vi har såväl erfarenhet som kompetens att hitta en lösning för crossdocking som möter dina behov. Hör av dig med dina frågor och funderinga

Dropshipping

Selected 3PL

Kanske vill du sälja du produkter på din egna webbshop men inte själv hantera lagret? Vår dropshippinglösning innebär att dina leverantörer lagerför produkterna. Vid en beställning beställer du varorna som skickas till vårt lager innan vi plockar, packar och skickar ordern vidare till din kund. Vi tar hand om hela processen och du kan fokusera på att marknadsföra och sälja dina produkter. Kontakta oss – vi hjälper dig.

Tullager

Selected 3PL

Vet du om att vi har tullager? Tullager är en godkänd anläggning där du som kund kan lagra ej tullade varor. Först när dina varor lämnar vårt lager får du betala tull och moms. Vi har tillstånd att driva en lagringsanläggning för tullager och kompetens för att optimera ditt tullager och dina exportflöden. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Hittar du inte det du letar efter?

Selected 3PL

Kontakta oss! Vi drivs av att hitta lösningar där andra ser problem. Inget är omöjligt utan problem är till för att lösas. Det har vi många års erfarenhet av. Testa oss gärna du med.

Vill du veta mer om våra olika logistiktjänster?

Kontakta mig med dina frågor och funderingar.