Selected 3PL

Skräddarsytt för dig

En order om dagen eller 1 000 i veckan? Vi skräddarsyr en lösning för dig.

Alla är vi olika. Det är något vi ofta hör. För oss är det något som vi också får uppleva varje dag. Ena dagen är vi kundens kundtjänst och svarar på frågor kring leveranser och ordrar. Andra dagen slår vi in paket med julklappspapper. Och det är klart. Det är alla dessa olika dagar som över tiden blir erfarenhet. Och det har vi. I massor.

Vi har arbetat med att skräddasy lösningar åt våra kunder sedan 2005. I snart 20 år har vi slagit våra kloka huvuden ihop, vänt och vridit på saker för att hitta den bästa lösningen för varje enskild kund. Det kan låta som en klyscha men för oss är problem till för att lösas och en möjlighet för oss att leverera logistics beyond expectations. Vi har inga färdiga lådor som alla kunder hamnar i. Istället tänker vi utanför boxen och bygger kundunika lösningar som överträffar förväntningar.

Hur kan vi hjälpa just dig?

Våra kunder återfinns inom alltifrån dagligvaruhandel, elektronik fordon till sjukvård och konfektion. Vi arbetar med det stora globala företaget, med världen som sin marknad, till det mindre lokala företaget, som vill utveckla och effektivisera sin verksamhet. Med vissa kunder har vi möten flera gånger i veckan och pratar om försäljningsprognoser och kvalitetsmål, medans vi med andra kunder hörs efter behov. Sa vi att alla är olika?

Så oavsett vem du är, vad du gör – och framförallt vad du önskar och vill – lovar vi att göra allt för att överträffar dina förväntningar och leverera kundanpassade logistiktjänster av högsta kvalitet.