Selected 3PL

Logistic beyond expectations

Selected 3PL erbjuder högkvalitativa lösningar inom tredjepartslogistik.

Vi kan tredjepartslogistik

Selected 3PL finns i Jönköping. Vi har drivit lager- och logistikverksamhet sedan 2005 med drivkraften att skapa den bästa tredjepartslogistiklösningen för varje enskild kund. Sedan 2020 har vi gjort det som ett oberoende och privatägt företag under varumärket Selected 3PL. Varför namnet Selected? Namnet kommer från engelskan och kan översättas ”noggrant val”. Ibland även ”exklusivt”, i meningen ”utvald”. Två betydelser som sammanfattar vårt varumärke. För det första, vi vill hjälpa våra kunder att göra noggranna och optimerade val – du ska alltid få den bästa lösningen hos oss. För det andra, vi gör allt för våra kunder och går den där extra milen – du ska alltid bli sedd och hörd.

Vi gör det tillsammans

Selected 3PL är ett lagarbete. Tillsammans är vi ett fantastiskt team där det inte är långt till skratt och där det är högt i tak. Många av oss har arbetat med lager och logistik i många år. Vi har sett branschen utvecklas, nya kunder tillkomma och begrepp som crossdocking och dropshipping födas. Vi finns för varandra och vi finns för våra kunder.

Att lägga ut sitt lager på ett externt företag kan vara ett stort steg. Vi ser det inte riktigt så. Du lägger inte ut ditt lager hos oss, du bara flyttar det till ett annat ställe. Det är fortfarande ditt lager. Du har fullinsyn och kontroll genom att våra system integreras och tack vare din personliga teamleader. Och i närheten föds förtroende. I slutändan det som tredjepartslogistik handlar om. Ger du oss ditt förtroende lovar vi att leverera logistic beyond expectations.