Selected 3PL

3 snabba med Robin Magnusson, Production Manager på Selected 3PL

Vem är Robin Magnusson?

Jag är en 34 årig Jönköpingsbo som har varit i organisationen sedan 2011 – då med plock och pack. På fritiden gillar jag att kolla på fotboll, gärna Real Madrid, och umgås med vänner. Det kan även bli lite dataspel mellan promenaderna med min hund Ace.

Vad gör du på dagarna?

I min roll som Production Manager har jag ansvar för att säkerställa att vår produktion rullar på som den ska. I praktiken handlar det mycket om planering av personal så att rätt person gör rätt saker på rätt tidpunkter under dagen. Därutöver har jag också mycket direktkontakt med våra kunder.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Först och främst alla fina kollegor – vi är verkligen ett familjärt företag. Jag känner också att jag har förtroende från mina chefer och kollegor. Vi har högt i tak och en bra kommunikation där allas röster räknas. Sedan är det ett varierande jobb där mycket handlar om problemlösning och att hitta ideér som funkar för alla.