Selected 3PL

3 snabba med Martin Ståhlgren, Project and process Manager på Selected 3PLVem är Martin Ståhlgren?

Jag är 46 år gammal och bor i Taberg eller Månsarp – det beror på vem du frågor. Vi kan säga att jag bor i gränslandet! Här bor jag tillsammans med min fru och våra tre barn. När jag inte arbetar gillar jag träning i alla dess former. Styrketräning, löpning, cykling och inte minst golf. Det sistnämnde intresset delar jag med många av mina kollegor här på Selected 3PL.

 

Vad gör du på dagarna?

Hinner jag med så börjar jag gärna dagen med en runda på golfbanan, innan jag åker till jobbet. Väl på plats på Torsvik arbetar jag mycket med våra IT-system. Dels handfast, dels tillsammans med våra leverantörer. Jag arbetar också med kunduppstarter och förbättringsprojekt och hjälper gärna våra arbetsledare med uppföljning på plock- och annan statistik. Utöver det är jag bland annat involverad i fastighetsfrågor som larm, brand och passage.

Vad är det bästa med ditt jobb?

En dag är inte den andra lik! Jag uppskattar också att det är en platt organisation där det är högt i tak och man har närhet till både medarbetare och leverantörer. Vi är ett gott gäng här på Selected 3PL.